2011. május 23., hétfő

Imádkozzunk az egyetemi ifjúságért

A kolozsvári Főiskolás Ifjúsági Keresztyén Egyesület az Erdélyi IKE szakosztálya, olyan szervezet, amely a Kolozsváron tanuló, Isten Igéjéből táplálkozni vágyó egyetemistákat és fiatal felnőtteket tömöríti. Merjük remélni, hogy a FIKE nem csupán egy programhalmaz, hanem olyan erős közösség, ahol mindenki otthon érezheti magát, együtt lehet hasonló gondolkodású fiatalokkal, kapcsolatokat alakíthat ki, és legfőképpen az Úr közelségét érezheti.

A kolozsvári FIKE programjai közt heti rendszerességgel szerepel ifjúsági istentisztelet, bibliaóra, imaközösség, gitároktatás, irodalmi kör, fiú- és lánykör, sportdélután, origami klub, angol-, német- és románklub, illetve lehetőség van lelkigondozásra és tanácsadásra is. Legújabb kezdeményezésünk egy, a Refohászhoz hasonló imalánc kialakítása, az egymásért való felelősségvállalás és egymás terhének hordozása jegyében.

Ezúton kérem Testvéreimet, imádkozzunk együtt az imalánc sikerességéért, áldásos voltáért, a marosvásárhelyi és a kolozsvári FIKÉ-ért, az ifjúsági lelkészekért, illetve az egyetemista ifjúságért, hogy megmaradhassunk és erősödhessünk a hitben, az Isten és emberek iránti szeretetben.

Isten áldását kérve a gyülekezetek életére, szeretettel:

Sipos Lehel
kántor, lelki ügyekért felelős munkatárs
Kolozsvári FIKE